Jobba på Recover
Meny
Meny

Recover Riv & Håltagning AB

Teamet på Riv & Håltagning

Riv och håltagning omfattar entreprenadverksamhet inom byggbranschen med specialinriktning på håltagning, rivning och sanering.

Bolaget bedriver tillståndspliktig verksamhet enligt miljöbalken. De område som kräver tillstånd är asbestsanering och utgör cirka 15% av affärsområdets omsättning.

Hållbarhet är ett prioriterat område för oss och vi jobbar aktivt med begränsning av miljöpåverkan och minskade utsläpp för transporter genom nyinvesteringar och användandet av modernare maskiner och utrustning.

Ett annat prioriterat område för oss är arbetsmiljö. Det innefattar minskad vibrations och dammspridning genom modernare vibrationsdämpande maskiner, vilket minimerar vibrations och förslitningsskador samt upprättande av inplastade zoner med undertryck för bättre inandningsluft.

Vill du bli en av oss? 

Är du också en modig, omtänksam och pålitlig vardagshjälte? Vi söker alltid fler personer som vill vara med oss på vår tillväxtresa. Bläddra bland våra lediga tjänster och hitta ditt nästa drömjobb!

Hittar du inte det du söker? Ingen fara! Du kan också välja att skicka in en Spontansökan så sparar vi dina handlingar för framtida rekryteringar.