Jobba på Recover
Meny
Meny

Recover Skadeservice AB

Teamet på Skadeservice

Recover Skadeservice AB jobbar med kunder inom den offentliga sektorn, fastighetsbolag, försäkringsbolag, byggbolag samt privatpersoner. De segment vi arbetar med idag är:

  • Rivning
  • Sanering
  • Avfuktning
  • Fastighetsservice

Hållbarhet är ett prioriterat område för oss och vi jobbar aktivt med begränsning av miljöpåverkan genom att kontinuerligt byta ut fordon och maskiner till nyare med klassning Euro 6, samt använder drivmedel från förnyelsebara källor. Skadeservice arbetar kontinuerligt med att begränsa kemikalieförbrukningen på de tjänster vi utför.

Ett annat prioriterat område för oss är arbetsmiljö. Vi är måna om att våra medarbetare ska minska ner på tungt och enformigt arbete och det gör vi genom att variera arbetet för vår personal samt ligga i framkant med modern utrustning och arbetsverktyg.

Vill du bli en av oss? 

Är du också en modig, omtänksam och pålitlig vardagshjälte? Vi söker alltid fler personer som vill vara med oss på vår tillväxtresa. Bläddra bland våra lediga tjänster och hitta ditt nästa drömjobb!

Hittar du inte det du söker? Ingen fara! Du kan också välja att skicka in en Spontansökan så sparar vi dina handlingar för framtida rekryteringar.